Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

90 річний ювілей відмітив житель м. Болград - Байчев Василь Борисович

Дата: 28.05.2024 17:40
Кількість переглядів: 50

25 травня свій 90 річний ювілей відмітив житель м. Болград -
Байчев Василь Борисович

 

Фото без опису


   Ювіляр народився 25 травня 1934 року в м. Болград, через сімейні обставини будучи школярем молодших класів поїхав з матір'ю на родину вітчима - Грузію, де по закінченню школи був призваний до лав збройних сил, після чого повернувся в рідне місто Болград та почав свою кар'єру, влаштувавшись за спеціальністю - водієм в міську раду. З часом перейшов працювати до Болградського автопарку, у якому відпрацював понад 38 років на регулярних перевезеннях пасажирів до Одеси та по інших маршрутах, звідти і вийшов на пенсію.
     Так склалось, що Василь Борисович багато років тому розлучився, а його єдиний син декілька років тому залишив цей світ і він залишився самотнім. У ювіляра один онук та два правнуки, які живуть у іншому місті, але діда-прадіда вони на забувають, постійного йому дзвонять, піклуються про його здоров'я та приїжджають у гості.  

 

Фото без опису

Фото без опису


    Через те, що Василь Борисович залишився самотнім, їм піклується Центр надання соціальних послуг Болградської міської ради, від якого постійно приходить робітник та допомагає по домогосподарству.
У свої 90 ювіляр почуває себе чудово, багато чого по домогосподарству робить сам, а робітник Центру йому більш потрібен не стільки по допомогу, скільки для спілкування, адже наш ювіляр у дуже здоровому розумі та розказує багато цікавих історій зі свого життя.
   На честь 90 річчя привітати ювіляра прийшли Болградський міський голова Сергій Димитрієв разом з заступником Ганною Мунтяновою та головним спеціалістом відділу соціального захисту Болградської міської ради Кристиною Баланською. Міський голова привітав ювіляра з днем народження, побажав міцного здоров'я, сил та оптимізму та подарував квіти і пам'ятний подарунок на честь дня народження.  

Фото без опису
                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень