Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Привітання Болградського міського голови зі святом Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2024 09:07
Кількість переглядів: 70

Шановні вчителі, батьки, школярі!


Фото без опису


   Від щирого серця вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, яке за традицією знаменує завершення навчального року, канікули та період вступу до вищих навчальних закладів!
   
Сьогодні наші наймолодші учні можуть сміло сказати, що першу сходинку на шляху пізнання взято.
   
Для випускників, останній шкільний дзвоник знаменує початок дороги у нове, доросле та самостійне життя, нові вершини та нові досягнення. Бажаю їм, щоб дорога у самостійне життя була наповнена смислом, добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Зичу, щоб поруч з завжди були вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники!  
     
Шановні вчителі - сердечно дякую за вашу щоденну турботу і самовіддану працю, знання, які ви передаєте своїм вихованцям, за невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам натхнення і життєвих сил та від всієї душі зичу, щоб вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!
   
Бажаю всім школярам гарно відпочити та набратись нових, яскравих вражень, учителям – нових творчих ідей та творчого натхнення, а випускникам – наполегливості у досягненні мети та вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях!
   
Хочу подякувати всім, хто зараз боронить нашу країну та дає нам змогу провести свято Останнього дзвоника. Бажаю їм міцного здоров'я та всім нам скорішої перемоги.

Зичу усім щасливої долі, успіхів та вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.

 


Болградський міський голова                                Сергій Димитрієв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень