Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Повідомлення про намір здійснити корегування діючих тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення

Дата: 01.10.2024 20:08
Кількість переглядів: 27

Шановні споживачі!

Адміністрація КП «Горводоканал» повідомляє про намір здійснити корегування діючих тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

     На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», КП «Горводоканал» інформує про намір здійснити корегування тарифів з 01 листопада 2024 рік.

В період з останнього корегування тарифів в вересні 2023 року відбулось підвищення ціни на електроенергію на 38%.Виходячи з складових тарифів, що входять до ціни за послуги затрати підприємства підвищились, централізоване водопостачанняна 16% та водовідведенняна 4,5%,щоскладає за 1 м3 водопостачання 4,95 грн, а водовідведення  1,46 грн.

Ще раз нагадуємо що підприємство в тарифі на централізоване водопостачання та водовідведення рентабельність в будь якому разі не враховує.

Таким чином тариф на централізоване водопостачання та водовідведення становитиме:

  • централізоване водопостачання – 36,04  грн./м3 (з ПДВ);
  •  централізоване водовідведення – 34,18  грн./ м3 (з ПДВ).         

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дня публікації цього повідомлення за адресою: м. Болград, вул. Терещенка, 43, тел. 0635072475, з 8.00 по 17.00 годину, або за електронною адресою:bolgradvodokanal@ukr.net.

Переконливе прохання до споживачівпогасити своюзаборгованість в продовж жовтня за вищевказані комунальні послуги, щоб уникнути непорозумінь при подальшому нарахуванні.

З повагою, адміністрація «КП Горводоканал»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень