A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

КОЛИ БІЛЬШЕ НЕ МАЄ НА КОГО СПОДІВАТИСЯ: НА ДОРОЗІ ВЛАДИЧЕНЬ-ВИНОГРАДІВКА ЗНОВУ ВЛАСНИМИ СИЛАМИ ЗРОБИЛИ ПІДСИПКУ ЯМ

Дата: 08.11.2022 16:52
Кількість переглядів: 116

Нещодавно ми писали про проблему стану підйому на дорозі між селами Владичень та Виноградівка Болградської громади, який давно потребує капітального ремонту. Почитати про це можна натиснувши 

Не меншого реанімування вимагає й сама дорога Виноградівка-Владичень протяжністю 17 км, якою вже вкрай неможливо їхати – ні автомобілем, ні автобусом. Ну а оскільки, як з'ясувалося, розраховувати на її ремонт найближчим часом також не доводиться, жителі села Владичень вирішили, як і минулого року, знову об'єднатися з кількома підприємствами та зробили підсипку ям.

«Хочу подякувати за підтримку Болградському міському голові Сергію Гавриловичу Димитрієву за підтримку цієї ініціативи. Окрема вдячність – за виділену техніку та виконану роботу – директору КП «Горводоканал» Анатолію Ільченку та його робітникам, керівництву СВК "Прогрес Владичень", СФК «ГіК» за виділену техніку та паливо, підприємству «Герюш» села Виноградівка – за паливо. І, звичайно, моя безмірна подяка небайдужим мешканцям села Владичень, які у свій вихідний день вийшли та зробили підсипку ям на дорозі, щоб усім було зручніше їхати нею. Кожен з вас зробив великий внесок, і всі разом ми зробили хорошу справу. Якими б сильними ми не були, але підтримка збільшує наші сили! Вона, як ковток свіжого повітря, коли навалюються труднощі та не дають дихати! Тоді ми всі об'єднуємось і робимо справи. Велике дякую всім і кожному особисто за виконану роботу», - зазначила староста села Владичень Марія Ігнатова.

Додамо, що за один день вдалося таким чином підсипати ями на дорозі протяжністю 15 км!

«Якщо погода дозволить, на майбутні вихідні доробимо й решту 2 км», - наголосила староста.

Звичайно, кардинально такий підхід проблему стану дороги Владичень-Виноградівка не вирішує, але принаймні не посилює її. Це точно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень