A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

«БОЛГРАД НЕ ВИДІЛЯТИМЕТЬСЯ НА ТЛІ ОБЛАСТІ», - СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ПРО НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ ТА СВЯТА

Дата: 21.12.2022 16:39
Кількість переглядів: 171

Сьогодні в ході апаратної наради з керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради міський голова Сергій Димитрієв дав пояснення, чому цього року не встановлюватиметься новорічна ялинка, яка минулого року вже 19 грудня займала своє законне місце на центральній площі Болграда.

Фото без опису

 «Мені відомі результати опитування з цього приводу серед мешканців Болградської громади, я і сам виступав за те, щоб ялинка на головній площі Болграда все ж таки була встановлена. Але на сьогодні, вважаю, ми не повинні виділятися на тлі інших міст області, більшість яких виступила проти цієї традиції. Не тому, що не можемо, у нас, дякувати Богові, ракети не літають, все тихо. Але, ставити ялинку в Болграді, коли в тій же Одесі чи Чорноморську трапляються прильоти, і від них не застрахований сьогодні ніхто, вважаю неправильним. Тому новорічної ялинки та вистав навколо неї цього року не буде. Але це зовсім не означає, що діти будуть позбавлені будь-якого свята. Сьогодні вони у міні-форматах проходять у закладах культури громади. Відбудуться також і в дитсадках, школах, якщо буде така можливість. Думаю, ми переживемо це, головне, щоб швидше настав мир в Україні. Адже діти з інших регіонів країни, на жаль, позбавлені й цього сьогодні», - підкреслив Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Він також нагадав присутнім про заборону використання феєрверків та іншої піротехніки.

«Дуже хочу сподіватися, що в цьому плані поліція зробить усе, щоб подібних порушень у нашій громаді не було допущено», - сказав Сергій Димитрієв.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень