A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВРУЧИВ ОРДЕР НА СЛУЖБОВЕ ЖИТЛО ЩЕ ОДНОМУ МОЛОДОМУ ЛІКАРЮ БОЛГРАДСЬКОЇ ЦРЛ

Дата: 04.01.2023 16:06
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Лікар-переселенець Олександр Воронін вступив на роботу до Болградської районної центральної лікарні три місяці тому. До нашого міста 28-річний уродженець Нової Каховки Херсонської області, володар двох спеціалізацій – «лікар-хірург» та «інтервенційний кардіолог» прибув із Києва, де працював у столичному міському клінічному шпиталі ветеранів війни.

Фото без опису

«Звичайно, ми були раді такому фахівцю, завдяки якому однозначно зможемо посилити хірургічну службу Болградської ЦРЛ. Олександр Миколайович здатний робити ті види операцій, які раніше у нашій установі не проводились. А отже, це підвищить і якість послуг, що надаються нашою медустановою», - розповів генеральний директор КНП «Болградська ЦРЛ» Болградської міської ради Віктор Дішлі, додавши, що для цього вже навіть замовлено нове медобладнання.

Фото без опису

Зі свого боку умови для життєдіяльності нового перспективного лікаря створила і Болградська міська рада. Сьогодні, у присутності своїх заступників Андрія Гарвалова та Ганни Мунтянової, Болградський міський голова Сергій Димитрієв вручив Олександру Вороніну ордер та ключі від службової квартири.

Це перший ордер в цьому році і вже шостий за останній рік.

«Ми готові й надалі робити все, що від нас залежить, щоб молоді фахівці залишалися в нашій громаді – відчували себе максимально комфортно і, у свою чергу, могли з повною віддачою виконувати свій професійний і дуже важливий обов'язок – повертатися людям здоров'я. Бажаю вам у цьому успіхів», - зазначив Сергій Димитрієв, вручивши документ докторові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень