A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ЩОДО СИТУАЦІЇ З ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯМ В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 11.01.2023 14:05
Кількість переглядів: 138


Шановні мешканці Болградського району!

Тепла погода та зменшення роботи промислових підприємств Одещини дозволило нам зустріти Новорічні та Різдвяні свята зі світлом в домівках.



Наразі, через відновлення роботи бізнесу та промислових підприємств та погіршення погодних умов – зросло навантаження на енергосистему та посилився дефіцит електроенергії. Тому, Болградський район знову повертається до стабілізаційних відключень світла.

Станом на сьогодні, 11 січня, на території району діють графіки стабілізаційних відключень. Це - необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні.

Ознайомитись із графіками можна на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі за посиланням: https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns
Звертаємо увагу, що ситуація може погіршитись.

Нагадуємо, що у випадку відсутності електропостачання у ваших будинках більше 12-ти годин, просимо звертатися до Колл – Центру ДТЕК Одеські електромережі та органів місцевої влади (голова ОТГ або староста), а у випадках коли неможливо зв’язатись з вищевказаними відповідачами - до Колл – Центру з приводу відсутності електроенергії Болградської РВА з 8.00 до 18.00 години за телефоном: 068-859-13-02.

Начальник Болградської РВА
Геннадій БАМБУРА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень