Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Відбулася чергова виїзна комісія

Дата: 24.07.2023 10:41
Кількість переглядів: 90

                На минулому тижні відбулася чергова виїзна комісія з комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі.
                Комісією у складі начальника відділу соціального захисту населення Болградської міської ради Альони Жолтової, директора КНП "Болградської центральної районної лікарні" Болградської міської ради Віктора Дішлі, представника ТКГ "Болград" Служби безпеки України, секретаря комісії - провідного фахівця із соціальної роботи КУ "ЦНСП" Болградської міської ради Олени Гриценко було проінспектовано 5 осіб в с. Залізничне, с. Табаки та м. Болград, які потребують надання соціальних послуг. За результатами розгляду звернень будуть зроблені відповідні висновки ступеня індивідуальних потреб особи.
Фото без опису
                Слід зауважити, що спеціалістами відділу соціального захисту населення Болградської міської ради та КУ "ЦНСП" Болградської міської ради на постійній основі здійснюється перевірка надавачів соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень