Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПРИВІТАННЯ БОЛГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ СЕРГІЯ ДИМИТРІЄВА З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ

Дата: 08.03.2024 09:30
Кількість переглядів: 53

                                                                                      Дорогі жінки!

За доброю традицією зі святом Восьмого Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, виконує особливу і важливу місію природи – дарує життя, любов, ніжність, турботу та натхнення. З прадавніх віків жінку в Україні величали Берегинею. Поняття Батьківщина, Україна, Мати однаково дорогі для кожного з нас.

Фото без опису

Саме за Батьківщину, Україну, Матерів, дітей вже третій рік поспіль мужньо борються не тільки наші захисники, а й тисячі захисниць. Інші жінки підтримують наших воїнів у тилу – збирають допомогу, готують їжу, допомагають доглядати за пораненими та багато інших добрих справ.

Я щиро дякую вам за те, що ви завжди поруч з нами та своєю повсякденною роботою примножуєте добру славу нашого міста, нашої громади та наближаєте Перемогу.

Щиросердечно вітаю представниць прекрасної статі з Міжнародним жіночим днем. Кожній з вас зичу мирного неба, міцного здоров’я і довголіття, щастя і достатку. Нехай ті, хто чекає, дочекаються своїх батьків, чоловіків, братів, синів та доньок. Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, а навколо вас панують любов і гармонія. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.

Зі святом, дорогі жінки!

З повагою Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень