Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Податкова інформує

Сплата земельного податку юридичною особою - платником єдиного податку третьої групи - власником земельних ділянок у разі тимчасового припинення господарської діяльності

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що згідно з п.п. 269.1.1 п. 269.1 ст. 269 Податкового кодексу України (із змінами, далі – Кодекс) платниками плати за землю є платники земельного податку: власники земельних ділянок, земельних часток (паїв); землекористувачі, яким відповідно до закону надані у користування земельні ділянки державної та комунальної власності на правах постійного користування.

16:49 06.06.2024

Про застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку (крім І групи) у разі здійснення розрахунків

Головне ДПС в Одеській області нагадує платникам податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати РРО/ПРРО. З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах.

16:48 06.06.2024

До уваги негосподарюючих суб’єктів

Головне управління ДПС в Одеській області з метою інформування платників податків щодо особливостей законодавства у сфері здійснення розрахунків повідомляє.

16:45 06.06.2024

Чи мають право суб’єкти господарювання здійснювати програмування РРО/ПРРО та видавати фіскальний касовий чек на іноземній мові або на мові національних меншин?

Чи мають право суб’єкти господарювання здійснювати програмування РРО/ПРРО та видавати фіскальний касовий чек на іноземній мові або на мові національних меншин?

16:14 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень