Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Новини

Дата: від до Скинути

В БОЛГРАДІ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ І МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

В БОЛГРАДІ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ І МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

    В Болграді відбувся урочистий захід, присвячений Всеукраїнському дню праціників культури та майстрів народного мистецтва.    Вдячність і шану працівникам галузі культури та талановитим митцям, які прославляють Болградський район та Болградську громаду, висловили перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Денис Байлук, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко.    "Болградська громада надзвичайно багата талановитими людьми. Творча робота працівників культури вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, різносторонністю, а головне – щирістю. Вірю, що ваше віддане служіння своєму покликанню, високий професіоналізм стануть запорукою щасливого майбутнього нашої держави. Щиро дякую начальнику віддлу культури Болградської місьокї ради Жанні Сусліної, кожному із вас за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край, примножуєте успіхи та наші перспективи, а у воєнний стан ще й зміцнюєте моральний стан мешканців", - підкреслів у своєму вітальному слові Сергій Димитрієв.

09:25 11.11.2022

КОЛИ БІЛЬШЕ НЕ МАЄ НА КОГО  СПОДІВАТИСЯ: НА ДОРОЗІ ВЛАДИЧЕНЬ-ВИНОГРАДІВКА ЗНОВУ ВЛАСНИМИ СИЛАМИ ЗРОБИЛИ ПІДСИПКУ ЯМ

КОЛИ БІЛЬШЕ НЕ МАЄ НА КОГО СПОДІВАТИСЯ: НА ДОРОЗІ ВЛАДИЧЕНЬ-ВИНОГРАДІВКА ЗНОВУ ВЛАСНИМИ СИЛАМИ ЗРОБИЛИ ПІДСИПКУ ЯМ

Нещодавно ми писали про проблему стану підйому на дорозі між селами Владичень та Виноградівка Болградської громади, який давно потребує капітального ремонту. Почитати про це можна натиснувши 

16:52 08.11.2022

СТОРІНКА БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ АНГЛІЙСЬКОЮ З’ЯВИЛАСЬ НА САЙТІ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ «UNITED FOR UKRAINE»

СТОРІНКА БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ АНГЛІЙСЬКОЮ З’ЯВИЛАСЬ НА САЙТІ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ «UNITED FOR UKRAINE»

Мета Міжнародного проекту «United for Ukraine» - допомогти українським громадам знайти партнерів за кордоном і налагодити з ними довготривалі, дружні стосунки. Для цього громадам, які увійшли в проект, потрібно було створити лонгрід про громаду. До цього опису обов’язково повинно було включити історичну довідку, дорожню мапу, інвестиційну привабливість, розповіді про активістів та волонтерський рух. Все це потрібно було приправити великою кількістю світлин.

14:41 08.11.2022

ПОДІЯ РОКУ: МІСЬКА РАДА ЗАКУПИЛА 100 НОВИХ ФУНКЦІНАЛЬНИХ ЛІЖОК ДЛЯ ВІДДІЛЕНЬ БОЛГРАДСЬКОЇ ЦРЛ

ПОДІЯ РОКУ: МІСЬКА РАДА ЗАКУПИЛА 100 НОВИХ ФУНКЦІНАЛЬНИХ ЛІЖОК ДЛЯ ВІДДІЛЕНЬ БОЛГРАДСЬКОЇ ЦРЛ

«Якщо врахувати, що придбанням у такій кількості та такої високої якості функціональних ліжок може похвалитися далеко не кожна медустанова Одеської області, то для нас це дійсно – подія», - зазначив генеральний директор КНП «Болградська ЦРЛ» Болградської міської ради Віктор Дішлі.

09:00 08.11.2022

ЕКОНОМНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ – НАШ ВНЕСОК У ПЕРЕМОГУ

ЕКОНОМНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ – НАШ ВНЕСОК У ПЕРЕМОГУ

Росіяни продовжують наносити масовані атаки на енергооб'єкти, що живлять українські міста. Енергосистема на території всієї країни, на жаль, зазнала масштабних пошкоджень. У зв'язку з цим було створено графік відключень електроенергії для областей по всій Україні.

08:57 08.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень