Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА   АУКЦІОН ЗА МЕТОДОМ ПОКРОКОВОГО ЗНИЖЕННЯ СТАРТОВОЇ ЦІНИ ТА ПОДАЛЬШОГО ПОДАННЯ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗІ ЗНИЖЕННЯМ СТАРТОВОЇ ЦІНИ - ГОЛЛАНДСЬКИЙ  АУКЦІОН, ЗНИЖКА 50% ВІД СТАРОТОВОЇ ЦІНИ ПЕРШОГО АУКЦІОНА

УВАГА АУКЦІОН ЗА МЕТОДОМ ПОКРОКОВОГО ЗНИЖЕННЯ СТАРТОВОЇ ЦІНИ ТА ПОДАЛЬШОГО ПОДАННЯ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗІ ЗНИЖЕННЯМ СТАРТОВОЇ ЦІНИ - ГОЛЛАНДСЬКИЙ АУКЦІОН, ЗНИЖКА 50% ВІД СТАРОТОВОЇ ЦІНИ ПЕРШОГО АУКЦІОНА

Болградська міська рада оголосила АУКЦІОН з продажу об'єкта нерухомості, розташованого за адресою: 68733, Одеська область, с. Виноградівка, вул. Владиченська, 5.

10:42 22.12.2022

«БОЛГРАД НЕ ВИДІЛЯТИМЕТЬСЯ НА ТЛІ ОБЛАСТІ», - СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ПРО НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ ТА СВЯТА

«БОЛГРАД НЕ ВИДІЛЯТИМЕТЬСЯ НА ТЛІ ОБЛАСТІ», - СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ПРО НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ ТА СВЯТА

Сьогодні в ході апаратної наради з керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради міський голова Сергій Димитрієв дав пояснення, чому цього року не встановлюватиметься новорічна ялинка, яка минулого року вже 19 грудня займала своє законне місце на центральній площі Болграда.

16:39 21.12.2022

ЗА ДОРУЧЕННЯМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

ЗА ДОРУЧЕННЯМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Не змінюючи багаторічної традиції, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, депутати Болградської міської ради Григорій Маргаріт та Іван Кисьовський побували сьогодні в Одеському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю у м. Болграді Одеської облради.

17:12 20.12.2022

ГОЛОВНІ БАГАТСТВА АНДРІЯ ПАВЛОВИЧА СТАРШИНОВА

ГОЛОВНІ БАГАТСТВА АНДРІЯ ПАВЛОВИЧА СТАРШИНОВА

Є люди у Болградській громаді, хто досяг не просто поважного віку, а й зумів наповнити своє життя та життя інших людей справжнім змістом. Хто не обіймав високих посад, але ставився до своєї роботи з усією відповідальністю та відданістю, за що знайшов серед людей шану та повагу. Один із них – Андрій Павлович Старшинов, який минулого тижня відзначив своє 90-річчя.

15:28 20.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень